Andere inzichten

 • Spark

  Spark

  Spark voorziet in hands-on advies bij mobiliteits- en parkeervraagstukken over auto en fiets
 • Mr. Y Parking Guest

  Mr. Y Parking Guest

  Mr.Y ParkingGuest bezoekt en beoordeelt parkeerfaciliteiten door de ogen van de klant. Onafhankelijk en objectief. Geheel onopvallend worden alle elementen van de parkeerfaciliteit beoordeeld.
 • Empaction

  Empaction

  Empaction heeft al 15 jaar een Andere Kijk op Parkeren. Parkeren bekeken vanuit een ander perspectief en met het oog gericht op de toekomst. Een nieuw paradigma waarin de gebruiker centraal staat.
 • Goudappel Coffeng

  Goudappel Coffeng

  Goudappel Coffeng is gespecialiseerd in maar één ding: mobiliteit, en wel in de volle breedte en diversiteit die recht doet aan dit specialisme. Hierdoor zijn we sinds 1963 al uniek en kunnen we als kennisleider onze opdrachtgevers integrale oplossingen aanbieden voor hun (complexe) mobiliteitsvraagstukken: van advies en IT tot mobiliteitsdiensten.
 • Trajan

  Trajan

  Trajan is een onderzoeksbureau voor verkeer en mobiliteit. En is gespecialiseerd in parkeer-, verkeer- en fietsonderzoek.
 • Triflex

  Triflex

  Triflex is producent en leverancier van vloeibare kunststoffen voor vloeren, afdichtingssystemen en markeringen. Al bijna 40 jaar zorgt Triflex voor een duurzame afdichting en bescherming van oppervlakken voor parkeerdekken, balkons, galerijen, terrassen en daken. In iedere gewenste kleur en met de uitstraling die u voor ogen heeft.
 • Parkmobile

  Parkmobile

  Parkmobile is sinds 2000 een toonaangevende speler op het gebied van digitaal parkeren. Parkmobile ontwikkelt en exploiteert innovatieve parkeeroplossingen waaronder mobiel parkeren en vergunning management systemen.
 • Desyde

  Desyde

  Desyde ondersteunt haar relaties met de analyse, verbetering, optimalisatie en verdere automatisering van (interne en externe) bedrijfsprocessen.
 • BonoTraffics

  BonoTraffics

  BonoTraffics bv is een specialistisch en innovatief verkeerskundig adviesbureau. Wij werken al 15 jaar in heel Nederland aan eigentijdse, werkbare oplossingen op het gebied van ruimtelijke ordening, infrastructuur en verkeer en vervoer.
 • Bureau de Groot Volker

  Bureau de Groot Volker

  Bureau de Groot Volker verzorgt het volledige onderzoekstraject, van veldwerk tot beleidsadvies. Daarnaast biedt het bureau detacheringmogelijkheden en kan het gemeentelijke belangen behartigen bij grootschalige projecten.
 • A-Safe B.V.

  A-Safe B.V.

  A-SAFE is de uitvinder en fabrikant van flexibele kunststof aanrijdbeveiligingen en is wereldmarktleider op het gebied van veiligheidsoplossingen voor de werkomgeving.
 • P1

  P1

  P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties. Hiermee nemen we een unieke marktpositie in. Op dit moment zijn wij op circa 80 locaties in Nederland actief.