Andere inzichten

Andere inzichten 

Op 5 april 2018 brengt het Parkeer24 Jaarcongres voor de 7e keer alle parkeerprofessionals bijeen. In een goede mix van kennis, netwerken en ontspanning bespreken ze actuele thema’s van vandaag en morgen. Kennis en ervaring worden gedeeld, contacten worden aangehaald of aangegaan en na een inspirerende dag gaat u met extra energie huiswaarts. Het thema dit jaar is Andere inzichten.

De wereld van mobiliteit verandert. Denk aan the Internet of Things, een terugtrekkende overheid en de steeds groter groeiende groep (particuliere) belanghebbenden en stakeholders. Door deze ‘transities’ veranderen ook de vraagstukken rondom parkeren.

Of het nu gaat om de locatie, het aantal parkeerplaatsen, de energievoorziening, de inrichting van de stad of data en het beheer daarvan, de vraagstukken en oplossingen van vandaag stellen ons voor uitdagingen. En dwingen ons anders te kijken naar ons vakgebied en vragen om andere inzichten en verdiepende achtergrondinformatie. Dát bieden de keynotes en vakprofessionals van het Parkeer24jaarcongres u dit jaar. 

Blijf op de hoogte en meld u hier aan voor de Parkeer24Jaarcongres- nieuwsbrief.